Přírodní řízek několika chutí se sýrem

Suroviny

vepřová kýta
150 g
eidam
50 g
olej
hořčice
sůl
grilovací koření

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, naložíme do marinády (pepř,grilovací koření, hořčice, olej) a dáme nejméně do chladničky na 2 hodiny. Pak maso osolíme, vložíme i s marinádou na pánev a opečeme dozlatova. Ke konci poklademe plátky eidamu. Jako přílohu podáváme vařené brambory s čerstvou i sterilovanou zeleninou (kukuřice, hrášek, rajčata, okurka ,mrkev).

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2011 7:14| autor: Drnca08

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist