Přírodní řízek několika chutí se sýrem

Suroviny

vepřová kýta

150 g

eidam

50 g

olej

hořčice

sůl

grilovací koření

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, naložíme do marinády (pepř,grilovací koření, hořčice, olej) a dáme nejméně do chladničky na 2 hodiny. Pak maso osolíme, vložíme i s marinádou na pánev a opečeme dozlatova. Ke konci poklademe plátky eidamu. Jako přílohu podáváme vařené brambory s čerstvou i sterilovanou zeleninou (kukuřice, hrášek, rajčata, okurka ,mrkev).

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2011 7:14| autor: Drnca08

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist