Přírodní řízek několika chutí se sýrem

Suroviny

vepřová kýta

150 g

eidam

50 g

olej

hořčice

sůl

grilovací koření

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, naložíme do marinády (pepř,grilovací koření, hořčice, olej) a dáme nejméně do chladničky na 2 hodiny. Pak maso osolíme, vložíme i s marinádou na pánev a opečeme dozlatova. Ke konci poklademe plátky eidamu. Jako přílohu podáváme vařené brambory s čerstvou i sterilovanou zeleninou (kukuřice, hrášek, rajčata, okurka ,mrkev).

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2011 7:14| autor: Drnca08

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist