Špaldový ovocný koláč

probio_spaldovy_kolac-1100x618.jpg Zdroj: www.probio.cz

Suroviny

polohrubá pšeničná mouka PROBIO
180 g
polohrubá špaldová mouka PROBIO
70 g
třtinový přírodní cukr PROBIO
100 g
slunečnicový olej na pečení a smažení
100 ml
kypřící prášek do pečiva
12 g
vanilkový cukr
40 g
vanilkový mletý prášek
1 ČL
vejce
3 ks
mléko
50-100 ml
měkký tvaroh
250 g
podzimní ovoce (jablko, hruška, švestka)
500 g

Postup přípravy:

Žloutky ušlehejte s cukrem a vanilkovým cukrem. Mouku prosejte a smíchejte s ½ balíčku kypřícího prášku. Přidejte olej a společně se žloutky a cukrem ušlehejte. Přimíchejte zbytek kypřicího prášku a podle potřeby zřeďte trochou mléka. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a zlehka ho vmíchejte do těsta. Těsto přelijte do pekáče vyloženého pečicím papírem. Tvaroh smíchejte s 1 lžící oleje a mletým vanilkovým práškem. Tvarohovou náplní přelijte těsto a posypte ovocem. Pečte na 200 °C cca 30 minut.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist