Přírodní vepřové řízky se zeleninou

prirodni-rizky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřový řízek
4 ks
sůl, mletý bílý pepř
dle chuti
zelenina
dle libosti
tuk na opečení
dle potřeby

Postup přípravy:

Řízky naklepeme a na několika místech nařízneme. Opepřené a osolené řízky vložíme na rozehřátý tuk a po obou stranách opečeme. Podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme. Podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo bramborovými hranolky či rýží, zeleninovou oblohou a tatarskou omáčkou.

Tipy:

  • před podáváním každý plátek masa pokryjte plátkem šunky, plátkem tvrdého sýra a pod grilem nebo ve vyhřáté troubě krátce zapečte
  • vypečenou šťávu můžete zjemnit taveným sýrem (výborný je s příchutí nivy nebo šunky), který se teplem roztaví a šťávu zahustí.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist