Přírodní řízek několika chutí se sýrem

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, naložíme do marinády (pepř,grilovací koření, hořčice, olej) a dáme nejméně do chladničky na 2 hodiny. Pak maso osolíme, vložíme i s marinádou na pánev a opečeme dozlatova. Ke konci poklademe plátky eidamu. Jako přílohu podáváme vařené...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Přírodní řízek několika chutí se sýrem – to vypadá luxusně !

    v
    viwi

    tohle taky dělávám a je to opravdu výborné

    m
    maruskaji

    Delavam podobne. Prima recept. Pred koncem peceni jeste pridavam trosku porku velmi jemne.

    v
    vercatom

    co je na tomto receptu zvláštního, hledám tu inspiraci na něco nového, ale né typu položit eidam na opečené maso

    p
    pidulka

    jednoduché, nedá se na tom nic zkazit. Malej si moc pochutnal.

    l
    leky

    Hledala jsem typ na dnešní večeři a hned první recept který jsem otevřela mě nezklamal. Tento přírodní řízeček je výborný se sýrem i bez sýra.

    b
    brontik

    může ten přírodní řízek dobrý někdy ho uvařím

    x
    xxkouckaxx

    tenhle receptík se mi dost líbí – určitě vyzkouším !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist