Přírodní řízek několika chutí se sýrem
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, naložíme do marinády (pepř,grilovací koření, hořčice, olej) a dáme nejméně do chladničky na 2 hodiny. Pak maso osolíme, vložíme i s marinádou na pánev a opečeme dozlatova. Ke konci poklademe plátky eidamu. Jako přílohu podáváme vařené...
Přírodní řízek několika chutí se sýrem – to vypadá luxusně !
tohle taky dělávám a je to opravdu výborné
Delavam podobne. Prima recept. Pred koncem peceni jeste pridavam trosku porku velmi jemne.
co je na tomto receptu zvláštního, hledám tu inspiraci na něco nového, ale né typu položit eidam na opečené maso
jednoduché, nedá se na tom nic zkazit. Malej si moc pochutnal.
Hledala jsem typ na dnešní večeři a hned první recept který jsem otevřela mě nezklamal. Tento přírodní řízeček je výborný se sýrem i bez sýra.
může ten přírodní řízek dobrý někdy ho uvařím
tenhle receptík se mi dost líbí – určitě vyzkouším !