Smažený květák

smazeny-kvetak-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

větší pevný květák
1 ks
hladká mouka
na obalení
vejce
2-3 ks
strouhanka
na obalení
olej
na smažení
sůl
na dochucení

Postup přípravy:

Květák zbavíme zelených listů, omyjeme a rozdělíme na zhruba stejně velké růžičky. Příliš dlouhé košťály odkrojíme. Růžičky na pařáku vaříme, až jsou téměř měkké, ale ještě pevné. Neměly by se převařit. Poté růžičky osolíme a obalíme jako řízky. Smažíme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bez přílohy jen se zeleninovým salátem.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2020 5:54| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist