Luxusní vepřové řízky na calvadosu

veprove-rizky-na-calvadosu-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

tenký vepřový řízek
600 g
olivový olej
dle potřeby
červená cibule
1 ks
jablko
2 ks
calvados
100 ml
kremžská hořčice
1 ČL
moučkový cukr
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso omyjeme, osušíme a smažíme z obou stran na oleji, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Očištěnou cibuli a jablka nakrájíme na plátky, smažíme asi 5 minut ve vypečeném tuku, přelijeme alkoholem, vmícháme cukr a hořčici. Maso vrátíme do pánve, necháme 5 minut prohřát, osolíme a opepříme.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist