Svatomartinská pečená husa s kmínem

pecena-husa-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Postup přípravy:

Husu omyjeme, opálíme, vnitřnosti vyjmeme, zvenku i zevnitř protřeme solí smíchanou s kmínem. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme hřbetem nahoru přikrytou 90 -120 minut při 150 stupních, obrátíme a pečeme další hodinu nepřikrytou při 180 stupních dozlatova. Občas podléváme a propichujeme, aby odteklo sádlo, případně sádlo odebíráme. Podáváme s knedlíkem a zelím.

Další recept ve videu:

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.11.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist