Tatarský biftek z lososa

tatarsky-biftek-z-lososa-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

čerstvý filet z lososa bez kůže
250-300 g
šťáva z limetky
1-2 PL
pórek
1 ks
zastudena lisovaný olivový olej
2 PL
bageta
8 plátků
pesto
1 PL
sůl, čerstvě namletý pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Z filetu odstraníme případné kosti a tmavá místa. Pak jej ostrým nožem najemno nasekáme, nesmíme jej však rozdrtit a okořeníme solí, pepřem a šťávou z limetky nebo citrónu. Pórek očistíme, omyjeme, nasekáme na jemné kostičky a spolu s olejem vmícháme do masa. Lososí tatarský biftek necháme uležet pod pokličkou 10 – 15 minut v lednici. Plátky bagety osmahneme dozlatova a ještě teplé potřeme slabounkou vrstvou pesta. Pak na ně rozdělíme tatarský biftek, ozdobíme je bazalkou a ihned podáváme.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2024 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist