Losos v alobalu s kukuřicí a hráškem

losos-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

čerstvý losos bez kůže asi po 150 g
4 porce
jemně nasekaný kopr
1 PL
máslo
50 g
mražená kukuřice
1 hrnek
mražený hrášek
1 hrnek
mořská sůl, pepř
dle chuti
citrón
dle chuti

Postup přípravy:

Předem namočte hrášek a kukuřici do dostatečného množství studené vody a nechte je povolit. Porce ryby posypejte v misce koprem, potřete olivovým olejem a nechte chvíli v chladu rozležet. Připravte si čtyři pláty alobalu, do středu každého položte porce ryby, posypte je scezenou zeleninou, lehce vše osolte, posypejte čerstvě podrceným pepřem a každou porci pokryjte plátkem másla. Alobal pevně uzavřete, vložte do dobře vyhřáté trouby a pečte asi 15 minut. Přendejte na talíř, můžete ozdobit dílkem citrónu, koprovou nebo petrželovou natí.

Náš tip: podávejte s vařenými brambory nebo pečivem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist