tatarsky-biftek-z-lososa-352x198.jpg

Tatarský biftek z lososa

Z filetu odstraníme případné kosti a tmavá místa. Pak jej ostrým nožem najemno nasekáme, nesmíme jej však rozdrtit a okořeníme solí, pepřem a šťávou z limetky nebo citrónu. Pórek očistíme, omyjeme, nasekáme na jemné kostičky a spolu s olejem vmícháme do masa. Lososí tatarský biftek...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist