Kapří podkůvky s parmezánem

kapri-podkuvky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

podkůvka z kapra
8 ks
vejce
2 ks
solamyl
2 PL
parmezán
40 g
citrón
dle chuti
sůl
dle chuti
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Porce ryby zakápněte citrónem a nechte rozležet. Ryby osušte a osolte. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. Porce ryb obalte v těstíčku a zvolna usmažte na oleji na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem, se smaženými bramborovými hranolky či jinak upravenými bramborami.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist