Carpaccio z lososa s koprem

carpaccio-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hlávkový salát
1 ks
červená paprika
1/2 ks
žlutá paprika
1/2 ks
čerstvý losos
350 g
citrónová šťáva (z 1 ks citrónu)
1 ks
kopr
1/2 svazku
olivový olej
4 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Ze salátu natrhaného najemno a z kostiček paprik vytvoříme hnízdo, na které pokládáme na tenké plátky nakrájeného lososa pokapaného citrónovou šťávou. Nasekaný kopr přidáme do oleje, osolíme, opepříme a nalijeme na připravenou rybu. Podáváme s francouzskou bagetou.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist