Krevety na česneku s rajčaty

krevety-na-cesneku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mražená kreveta
600 g
cherry rajčata
220 g
máslo
3 PL
nasekaná kadeřavá petrželka
4 PL
česnek
2 stroužky
rozmarýn
1 větvička
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1/2 ks
sůl, mletý bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

V pánvi rozehřejeme máslo, přičemž lžíci másla dáme stranou. Na zbylém opékáme 1 minutu krevety. Vmícháme k nim utřený česnek se solí a pepřem. Dále napolovic překrájená rajčata, nasekané lístky rozmarýny i petrželku. Dáme do zapékací misky, pokapeme zbylým máslem a v troubě při 200° C zapékáme 5-6 minut. Zapečené krevetky pokapeme citronovou šťávou. Podáváme s bílou vekou nebo italskou ciabattou.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist