Rizoto podle uzenáře s žampióny

Suroviny

rýže
300 g
šunka
100 g
párek
100 g
paprika
2 ks
větší cibule
1 ks
máslo
4 PL
žampióny
50 g
strouhaný sýr
80 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rýži uvařte v osolené vodě (v poměru 1:2). Na másle poduste nasekanou cibuli, přidejte oloupané a na plátky nakrájené žampiony a na kostičky nakrájené papriky. Šunku nakrájejte na kostičky a párky na kolečka, vmíchejte ke směsi a vše osmažte. Uvařenou rýži promíchejte s částí směsi, opepřete a rozdělte na talíře. Ozdobte pokrm zbylou směsí a posypte nastrouhaným sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist