rizoto-podle-uzenare-352x198.jpg

Rizoto podle uzenáře s žampióny

Rýži uvařte v osolené vodě (v poměru 1:2). Na másle poduste nasekanou cibuli, přidejte oloupané a na plátky nakrájené žampiony a na kostičky nakrájené papriky. Šunku nakrájejte na kostičky a párky na kolečka, vmíchejte ke směsi a vše osmažte. Uvařenou rýži promíchejte s částí směsi, opepřete...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist