Salámové rizoto se zeleninou a sýrem

Suroviny

rýže
400 g
vysočina
200 g
sýr Eidam
100 g
zeleninová směs Bonduelle Mexico
1 plechovka
bujón
1 kostka
cibule
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Rýži proplácheme ve studené vodě. Zalijeme ji vodou‚ aby hladina byla na prst nad ní. Když voda začne vřít‚ rozdrobíme do ní bujon a rýži uvaříme doměkka. Salám a cibuli nakrájíme nadrobno a opečeme. Nedáváme tuk. Když je cibule měkká‚ přisypeme zeleninu z konzervy (bez nálevu), ještě prohřejeme. Směs smícháme s hotovou rýží. Na talíři zdobíme strouhaným eidamem, podáváme s kyselou okurkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.5.2012 9:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist