Zeleninové rizoto

Suroviny

vícebarevné rýže

250-300 g

oleje

3-4 PL

cibule

1 ks

kukuřice

1 šálek

hrášku

1 šálek

fazolek

1 šálek

mrkve

1 ks

sypkého zeleninového bujonu

1 ČL

cukety

150 g

brokolice

200 g

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Propláchněte 250 – 300 g vícebarevné rýže a nechte ji odkapat. V kastrolu rozehřejte 3 – 4 lžíce oleje, přidejte nakrájenou cibuli zpěňte ji a vmíchejte rýži. Lehce ji opečte, přidejte šálek kukuřice, hrášku, fazolek (mražené, předem povolené) a nakrájené mrkve. Zalijte vodou, přidejte lžičku sypkého zeleninového bujónu. Zakryjte poklicí a zvolna duste, až je rýže téměř měkká. Pak vmíchejte 150 g nakrájené cukety, 200 g na růžičky rozebrané brokolice a dál vařte, až je rýže a zelenina měkká.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2016 10:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist