Pečený králík se zelím

Suroviny

naporcovaný králík
1 ks
sklenice strerilovaného zelí
1 ks
sůl

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Králíka dejte na pekáč, k němu strerilované zelí, lehce osolte a podlijte vodou. Upečte v troubě.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist