Marinovaný králík se zadělávaným salátem

marinovany-kralik-se-zadelavanym-salatem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vykostěné králičí maso
500 g
cibule
1 ks
olej
2 PL
ostrý kečup
1 PL
citrónová šťáva
1 PL
česnek
2 stroužky
cukr
1 špetka
bílé víno na podlití
dle chuti
rozmarýn
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
salát
1 hlávka
zakysaná smetana
2,5 dl

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli smícháme s olejem, utřenými stroužky česneku, kečupem, citrónovou šťávou, cukrem, špetkou rozmarýnu, pepřem a solí. Do této marinády vložíme králičí maso nakrájené na nudličky a necháme asi 5 hodin marinovat. Pak maso i s marinádou orestujeme v hluboké pánvi, podlijeme bílým vínem a podusíme doměkka. Okapaný salát nakrájíme na nudličky a smícháme se zakysanou smetanou. Podle chuti osolíme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist