Pečený králík se zelím

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králíka dejte na pekáč, k němu strerilované zelí, lehce osolte a podlijte vodou. Upečte v troubě.

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Pečený králík se zelím som ešte nejedla.

    j
    jenetka

    Jednoduché.

    Koudy

    Zajímavý recept vyzkouším.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    Jednoduchý recept na pečeného králíka – myslím , že to zelí udělá divy !

    h
    helenadon

    takto upravený králík je snad nejchutnější

    k
    krockovapavla

    Tak tohle mi připadá nemorální jíst králíka.

    x
    xxkouckaxx

    tohle jsem už vyzkoušela a vůbec to nebylo špatné , bála jsem se , aby nebylo maso suché , ale bylo to fakt dobré

    Viky17

    Pečeného králíka dělám s anglickou slaninou, krásně se od ní ovoní a je to moc dobré, rodina to tak upravené miluje.

    x
    xxkotaskovaxx

    to zelí je zajímavé , ale já bych tam asi přidala i kousek slaniny !

    x
    xxkouckaxx

    králík je normálně dost suchý , ale to zelí by mu mohlo dost pomoct !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist