Králík po pražsku se zeleninou a smetanou

kralik-po-prazsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

králík
1 ks
cibule
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
celer
kousek
máslo
140 g
zakysaná smetana
250 ml
hladká mouka
1 PL
zázvor
1/2 ČL
sladká paprika
1 ČL
muškátový květ
1 špetka
sůl
dle chuti
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1/2 ks

Postup přípravy:

Králíka rozdělte na porce a osolte. Zeleninu očistěte, nastrouhejte najemno a na másle osmažte dožluta. Porce králíka potřete paprikou, přidejte k zelenině a za občasného podlévání duste doměkka. Když je maso měkké, rozmíchejte ve smetaně hladkou mouku, vmíchejte do zeleniny s masem a ještě krátce povařte. Ochuťte citrónovou šťávou a dalším kořením. Podávejte s houskovým knedlíkem, rýží nebo těstovinami.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist