Bramborový salát s vejcem a majonézou

bramborovy-salat-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambora
800 g
vejce
6 ks
sladkokyselá okurka
4-5 ks
celer
50 g
mrkev
100 g
cibule
1 ks
hořčice
1 ČL
olej
3 PL
lák z okurek (nebo citrónová šťáva)
3 PL
majonéza
150 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařte ve slupce 800 g brambor a natvrdo uvařte 6 vajec. Trochu zchladlé brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky a dejte do mísy. Přidejte 4 – 5 sterilovaných nakrájených sladkokyselých okurek, 50 g uvařeného a nakrájeného celeru a 100 g uvařené nakrájené mrkve, drobně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, lžičku hořčice, 3 lžíce oleje a 3 lžíce láku z okurek nebo citrónové šťávy a nechte zcela vychladnout. Pak do salátu vmíchejte na kostičky nakrájená vejce a 150 g majonézy.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist