Nedělní hovězí závitky

hovezi-zavitky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí plátky
4 ks
sůl
špetka
pepř
špetka
hořčice
na potření
olej
2 lžíce
cibule
1,5 ks
hladká mouka
na poprášení
mleté maso
200 g
vejce
1 ks
sterilované okurky
2 ks
drcený kmín
na ochucení
tymián
na ochucení
majoránka
na ochucení

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Střed naplníme ochuceným mletým masem, zabalíme a upevníme kovovou jehlou nebo párátkem. V BIO hrnci na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, vložíme závitky, opečeme, podlijeme 1/4 l vody a vaříme asi 15 minut. Hotové vyjmeme, šťávu poprášíme moukou, promícháme, doplníme potřebným množstvím tekutiny, povaříme, dochutíme a přecedíme na hotové závitky. Podáváme je s dušenou rýží, houskovými knedlíky nebo vařenými brambory.

Příprava náplně: Mleté maso smícháme s vejcem, jemně pokrájenou cibulí a okurkou, okořeníme a osolíme.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.2.2020 5:17| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist