hovezi-zavitky-352x198.jpg

Nedělní hovězí závitky

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Střed naplníme ochuceným mletým masem, zabalíme a upevníme kovovou jehlou nebo párátkem. V BIO hrnci na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, vložíme závitky, opečeme, podlijeme 1/4 l vody a vaříme asi 15 minut. Hotové vyjmeme, šťávu poprášíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist