Hovězí ragú s olivami a rajčaty

hovezi-ragu-s-olivami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

libové hovězí maso
750 g
rajče
4 ks
česnek
3 stroužky
cibule
500 g
olej
100 ml
sůl, mletý pepř
dle chuti
provensálské koření
1 ČL
bobkový list
2 ks
hovězí vývar
250 ml
zelená oliva
5 PL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na menší kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek a cibuli nakrájíme na plátky. Maso orestujeme na 3 lžících rozehřátého oleje, přidáme rajčata, cibuli, česnek a vše na mírném ohni dusíme asi 15 minut. Směs osolíme, opepříme, přidáme koření, bobkový list, vývar a vše zvolna dusíme až do změknutí masa. Nakonec vmícháme zbytek oleje, pokrájené olivy a ještě asi 10 minut dusíme. Podáváme s čerstvými bagetami.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist