Nakládaný bůček se zeleninou a česnekem

Suroviny

bůčku bez kosti
600 g
cibule
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
kousek celeru
česneku
6 stroužků
jalovčinky
4 ks
bobkové listy
3 ks
kuličky nového koření
4 ks
kuliček černého pepře
10 ks
sladká nebo pálivá mletá paprika
sůl

Postup přípravy:

Cibuli a kořenovou zeleninu oloupejte, očistěte a rozkrojte. Vše vložte do osolené studené vody, přidejte koření (kromě papriky), maso a přiveďte k varu.Vařte, až bude maso měkké. Pak ho sceďte a odstraňte koření.

Česnek propasírujte a smíchejte s paprikou. Ještě teplý bůček obalte v česnekové směsi a zabalte do alobalu. Až úplně vychladne, uložte ho do chladu a nechte 4 dny rozležet. Podávejte s chlebem, hořčicí a křenem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 6:58| autor: AndreaTom1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist