Ďábelský bůček

dabelsky-bucek-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

ovarový libový bůček
600 g
mledá paprika sladká a pálivá
na ochucení
směs barevných pepřů
na ochucení
česnek
3 stroužky
sůl
na dochucení

Postup přípravy:

Bůček uvařte v osolené vodě doměkka. Česnek rozetřete se solí a pastu vetřete do uvařeného teplého masa ze všech stran. Smíchejte papriky a podrcený pepř a v této směsi bůček obalte. Maso zabalte do alobalu a nechte vystydnout. Potom ho uložte do chladu na 2-3 dny. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte s pečivem a nakládanou zeleninou nebo sladkokyselými okurkami.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist