Ďábelský bůček

dabelsky-bucek-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

ovarový libový bůček
600 g
mledá paprika sladká a pálivá
na ochucení
směs barevných pepřů
na ochucení
česnek
3 stroužky
sůl
na dochucení

Postup přípravy:

Bůček uvařte v osolené vodě doměkka. Česnek rozetřete se solí a pastu vetřete do uvařeného teplého masa ze všech stran. Smíchejte papriky a podrcený pepř a v této směsi bůček obalte. Maso zabalte do alobalu a nechte vystydnout. Potom ho uložte do chladu na 2-3 dny. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte s pečivem a nakládanou zeleninou nebo sladkokyselými okurkami.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist