Staročeský vepřový bůček se zeleninou

Suroviny

vepřového bůčku
1 kg
hladké mouky
1 PL
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
cibule
dle libosti
petržel
dle libosti
mrkev
dle libosti

Postup přípravy:

Bůček osolíme a posypeme kmínem. Dáme na pekáč a posypeme nakrájenou zeleninou. Lehce podlijeme vodou a upečeme doměkka. Bůček vyjmeme, do vypečené šťávy vmícháme mouku a chvilku povaříme. Nalijeme na naporcovaný bůček.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 11:59| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist