Pečený uzený bůček se švestkovou omáčkou

Suroviny

vepřový uzený bůček

1 kg

olej

3 PL

grilovací koření

dle chuti

sůl

dle chuti

švestková povidla

100 g

slivovice

0,5 dl

čerstvě mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Omáčka: 100 g švestkových povidel, 0,5 dl slivovice, čerstvě mletý pepř

Povidla ohřejeme v mikrovlnné troubě, přidáme ostatní suroviny na omáčku a dobře promícháme. Maso uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme ho na plátky, které potřeme olejem smíchaným s grilovacím kořením. Připravené plátky opečeme z obou stran na grilu a osolíme. Podáváme se švestkovou omáčkou a pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.1.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist