Hovězí s kečupem a kunovjankou

Suroviny

libového hovězího masa
300 g
zeleninového sterilovavného salátu Kunovjanka
250 g
cibule
50 g
sladké papriky
1/2 ČL
sójové omáčky
8 PL
kečupu
6 PL
nálevu ze salátu
5 PL
podle potřeby vodu, olej

Postup přípravy:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme. Mezi tím si nakrájíme maso i sterilovaný salát na drobné kousky.Na zpěněnou cibuli přidáme maso, sladkou papriku a osmažíme.

Když začně maso měknout, přidáme drobně pokrájený salát i s 5 lžicemi nálevu, kečup a podle potřeby velmi mírně podléváme a na mírném ohni dusíme do měkka. Pak přidáme sojovou omáčku a krátce povaříme.

Jako přílohu podáváme rýži.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist