Guláš z vepřové plece na pivě s česnekem

Suroviny

vepřová plec
500 g
sůl
kmín
sádlo
80 g
hladká mouka
20 g
česnek
1 stroužek
světlé pivo
250 ml
chléb - ne čerstvý
1 plátek
citrónová kůra

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na sádle. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka.

Poté maso vyndáme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, zředíme, rozšleháme s pivem a provaříme, až vznikne hustá hladá omáčka. Pak ji protřeme sítem, okořeníme kmínem a česnekem a vložíme do ní maso na prohřátí.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.12.2011 9:18| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist