Guláš se zeleninou a knedlíčky

Suroviny

tučnější mleté vepřové maso

400 g

kysané zelí

200 g

polévková zelenina

500 g

rajčata

2 ks

zelená paprika

2 ks

cibule

1 ks

vejce

1 ks

citrónová šťáva

2 PL

vařená rýže

100 g

sádlo

dle potřeby

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Kysané zelí překrájíme a uvaříme spolu se zeleninou v osolené vodě do měkka. Vývar přecedíme do jiného hrnce a uvaříme v něm masové knedlíčky: mleté maso smícháme s vařenou rýží, vejcem a cibulkou osmaženou na sádle. Knedlíčky vaříme 10 minut, pak přidáme oloupaná rozkrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky a předem uvařenou zeleninu. Ještě chvíli povaříme, dochutíme citrónovou šťávou a případně dosolíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.1.2018 2:01| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist