Guláš z vepřové plece na pivě s česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na sádle. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka. Poté maso vyndáme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, zředíme, rozšleháme s pivem a provaříme, až vznikne hustá hladá omáčka....

Diskuze

11 komentářů

    d
    Daimon

    kdo by neměl rád guláš a navíc s pivem – je to prostě dobrota!

    c
    chiappa

    recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))

    l
    ladouch

    Guláš naše rodina může v jakékoliv úpravě, zajímavý recept.

    m
    magic11

    Hledám inspiraci na večeři,právě jsem ji našla .-)

    a
    aknela11

    z vepřové plece s pivem – velmi oblíbený recept mého muže

    h
    helenadon

    guláš moho jíst v jakékoliv formě úpravy

    m
    minonci

    Vyzkouším,ale dnes dělám řízky.Ráda zkouším nové recepty.

    z
    Zuzana2403

    Tento pivní guláš má výbornou šmrncovní chuť.

    x
    xxkouckaxx

    guláše milujeme všeho druhu a množství a tenhle vypadá taky dobře

    k
    krockovapavla

    Tento recept vypadá a zní opravdu výborně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist