Guláš z vepřové plece na pivě s česnekem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na sádle. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka. Poté maso vyndáme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, zředíme, rozšleháme s pivem a provaříme, až vznikne hustá hladá omáčka....
kdo by neměl rád guláš a navíc s pivem – je to prostě dobrota!
recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))
Guláš naše rodina může v jakékoliv úpravě, zajímavý recept.
Hledám inspiraci na večeři,právě jsem ji našla .-)
z vepřové plece s pivem – velmi oblíbený recept mého muže
guláš moho jíst v jakékoliv formě úpravy
Vyzkouším,ale dnes dělám řízky.Ráda zkouším nové recepty.
Tento pivní guláš má výbornou šmrncovní chuť.
guláše milujeme všeho druhu a množství a tenhle vypadá taky dobře
Tento recept vypadá a zní opravdu výborně.