Fazolový guláš

fazolovy-gulas-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

červené fazole
1 konzerva
libové vepřové maso
500 g
cibule
2 ks
paprika
2 ks
rajčata
2 ks
hladká mouka
1 vrchovatá lžíce
mletá sladká nebo pálivá paprika
1 lžička
sůl a pepř
na dochucení
olej
3 - 4 lžíce
majoránka
na dochucení

Postup přípravy:

Na oleji lehce osmahněte na kostky nakrájené maso a drobně nakrájenou cibuli, podlijte a poduste skoro doměkka. Vyduste do tuku, posypte moukou, zasmahněte ji, posypte paprikou, zalijte vodou a promíchejte. Uveďte do varu a pak přidejte nakrájené papriky a scezené fazole. Mírným varem za občasného promíchávání vařte asi 10 minut. Podle chuti osolte, opepřete a dochuťte majoránkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist