Guláš z krůtího masa s česnekem

gulas-z-krutiho-masa-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

krůtí maso (tmavé i světlé)
800 g
sádlo
2 PL
velká cibule
1 ks
mletá paprika
1 ČL
česnek
4 stroužky
feferonka
1-2 ks
hotová jíška
2 PL
sůl, pepř
dle chuti
kmín, majoránka
dle chuti

Postup přípravy:

Na sádle osmažíme v tlakovém hrnci nakrájenou cibuli, přidáme osolené maso, osmahneme ze všech stran. Pak přidáme koření, prolisovaný česnek, promícháme, zalijeme vodou nebo vývarem, aby bylo maso potopené, hrnec uzavřeme a 20 minut vaříme. Vypneme plamen, necháme“ dojít“, hrnec otevřeme, podle potřeby podlijeme nebo jenom vmícháme jíšku, provaříme a podáváme s pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.4.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist