Chalupářský guláš s česnekem

Suroviny

vepřové plece
400 g
hovězí kližky
400 g
cibule
3 ks
česneku
5 stroužků
sádla
1 PL
mleté červené papriky
2 PL
sůl, pepř
dle chuti
mletý kmín
dle chuti
tvrdý chléb na zahuštění
dle potřeby

Postup přípravy:

Rozehřejeme sádlo, vložíme jemně pokrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a krátce opečeme. Přilijeme vodu, dusíme na mírném ohni za občasného podlévání cca 45 minut. Pak přidáme prolisovaný česnek. Když je maso měkké, zahustíme strouhaným chlebem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2016 12:08| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist