Chalupářský guláš s česnekem

Suroviny

vepřové plece

400 g

hovězí kližky

400 g

cibule

3 ks

česneku

5 stroužků

sádla

1 PL

mleté červené papriky

2 PL

sůl, pepř

dle chuti

mletý kmín

dle chuti

tvrdý chléb na zahuštění

dle potřeby

Postup přípravy:

Rozehřejeme sádlo, vložíme jemně pokrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a krátce opečeme. Přilijeme vodu, dusíme na mírném ohni za občasného podlévání cca 45 minut. Pak přidáme prolisovaný česnek. Když je maso měkké, zahustíme strouhaným chlebem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2016 12:08| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist