chaluparsky-gulas.jpg

Chalupářský guláš s česnekem

Rozehřejeme sádlo, vložíme jemně pokrájenou cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a krátce opečeme. Přilijeme vodu, dusíme na mírném ohni za občasného podlévání cca 45 minut. Pak přidáme prolisovaný česnek. Když je maso měkké, zahustíme strouhaným chlebem.

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    vynikající recept

    s
    stana1

    Chalupářský guláš s česnekem je dobrý.

    j
    jankac

    Chalupářský guláš s česnekem mám rada.

    l
    ladouch

    Guláše všeho druhu máme všichni moc rádi.

    l
    lucik21

    Chalupářský guláš s česnekem vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Chalupářský guláš s česnekem myslím, že není špatný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist