Vepřová plec na česneku, paprikách a morkové kosti

Suroviny

vepřová plec
1/2 kg
morková kost
1 kg
slovenská paprika
2 ks
cibule
2 ks
česnek
5 ks
sádlo
2-3 PL
hladká mouka
1 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky, česnek na plátky a vše dáme osmahnout. Doporučuji domácí sádlo, 2-3 lžíce. Mezitím si dáme ovařit morkovou kost, až změkne uprostřed – cca 10 minut. Během restování si nakrájíme vepřové plecko (1/2 kg) na nepříliš velké kostky a přihodíme do kastrolu ke směsi. Ovařenou morkovou kost vydlabeme a přidáme do hrnce (papiňák). Zalijeme morkovým vývarem. Necháme cca 20-25minut povařit. Poté zahustíme připravenou moukou s vodou. Osolíme, dle chuti můžeme připepřit. Podáváme s rýží, těstovinou či houskovým knedlíkem.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.10.2015 3:36| autor: baraval

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist