Vepřová plec na leču a fazolích

Suroviny

vepřová plec
600 g
cibule
3 ks
fazole v tomatu
1 plechovka
sterilizované lečo
1 ks
hladká mouka
1 PL
máslo
olej
masox
pepř
sůl

Postup přípravy:

Na oleji a másle osmahneme 3 cibule. Poté přidáme nakrájené plecko na kostky a osmahneme. Podlijeme vodou s rozpuštěným masoxem a necháme vařit do poloměkka (nejlépe v papiňáku.) Pak přidáme 1 malé sterilované lečo a fazole v rajské omáčce. Vše necháme společně povařit, až je maso měkké. Přilijeme vodu a zahustíme hladkou moukou. Osolíme a dle chuti opepříme. Podáváme s bramborovým knedlíkem či rýží.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.10.2015 3:25| autor: baraval

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist