Pečená vepřová plec na fazolích

Postup přípravy:

Omyté maso osolíme a dáme do zapékací mísy, pokryjeme cibulí nakrájenou na kolečka a posypeme nakrájenými kousky lusků na drobno. Zalijeme trochou vody, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 45 minut zakryté a 15 minut odkryté. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.8.2011 7:22| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist