Vepřová plec se žampióny a slaninou

Suroviny

vepřová plec
750 g
anglická slanina
100 g
žampiony
100 g
kmín
sůl
sádlo
2 PL
voda
1 dcl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájejte na kostičky a dejte do pekáčku, osolte, okmínujte a dobře promíchejte. Pak přidejte nakrájenou slaninu, žampióny a sádlo a podlijte vodou. Přikryjte pokličkou a podle potřeby během pečení podlévejte vodou. Podávejte s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.1.2012 3:52| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist