Vepřová plec se žampióny a slaninou

Suroviny

vepřová plec
750 g
anglická slanina
100 g
žampiony
100 g
kmín
sůl
sádlo
2 PL
voda
1 dcl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájejte na kostičky a dejte do pekáčku, osolte, okmínujte a dobře promíchejte. Pak přidejte nakrájenou slaninu, žampióny a sádlo a podlijte vodou. Přikryjte pokličkou a podle potřeby během pečení podlévejte vodou. Podávejte s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.1.2012 3:52| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist