Vepřová plec s mrkví a cibulkou

Suroviny

vepřová plec
500 g
mrkev
4 ks
cibule
1 ks
sladká mletá paprika
voda nebo vývar
hladká mouka
sádlo
pepř
sůl

Postup přípravy:

Na sádle osmahneme cibuli a přidáme na kostky pokrájené plecko, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Opečené maso zaprášíme červenou paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka, občas promícháme. K téměř měkkému masu přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a dusíme, až je vše měkké, pak pokrm zaprášíme moukou, zamícháme a ještě chvíli provaříme, podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 19x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2015 5:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist