Vepřová plec s mrkví a cibulkou

Suroviny

vepřová plec
500 g
mrkev
4 ks
cibule
1 ks
sladká mletá paprika
voda nebo vývar
hladká mouka
sádlo
pepř
sůl

Postup přípravy:

Na sádle osmahneme cibuli a přidáme na kostky pokrájené plecko, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Opečené maso zaprášíme červenou paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka, občas promícháme. K téměř měkkému masu přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a dusíme, až je vše měkké, pak pokrm zaprášíme moukou, zamícháme a ještě chvíli provaříme, podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2015 5:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist