Telecí řízky s jarní cibulkou

Suroviny

telecí řízky

3 ks

mléko

1 PL

vejce

1 ks

olej

1 PL

jarní cibulka

6 ks

sůl, pepř

hladká mouka

strouhanka

Postup přípravy:

Maso tence rozklepeme a ochutíme mletým pepřem a solí. Vejce rozšleháme s olejem a mlékem. Jarní cibulky očistíme a z každé odkrojíme asi 5 cm dlouhý dílek s hlavičkou. Zbytek natě nakrájíme na kroužky, které použijeme na ozdobu.

Na každý telecí plátek položíme napříč 2 cibulky, maso přehneme a spojíme jehlou nebo párátkem. Naplněné kapsy obalujeme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.

Smažené řízky zbavíme jehel, ozdobíme cibulovou natí.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2011 2:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist