Telecí řízky s jarní cibulkou

Maso tence rozklepeme a ochutíme mletým pepřem a solí. Vejce rozšleháme s olejem a mlékem. Jarní cibulky očistíme a z každé odkrojíme asi 5 cm dlouhý dílek s hlavičkou. Zbytek natě nakrájíme na kroužky, které použijeme na ozdobu. Na každý telecí plátek položíme napříč 2 cibulky,...

Diskuze

14 komentářů

    h
    helenadon

    telecí řízky mám chutnají i bez jarní cibulky

    k
    krockovapavla

    Tak tohle jídlo mi teda nic moc neříká, je to fuj:(

    l
    ladouch

    Skvělý recept, ale u nás jsem už dlouho telecí maso neviděla.

    x
    xxkouckaxx

    už podruhé mně tento recept dostal – bude to bašta !

    a
    aknela11

    řízky to je velmi lákavé. CHutné a dobré jídlo to si pochutnáme

    h
    helenadon

    telecí maso na jarní cibulce mlůže být velmi dobré a chutné

    Viky17

    Telecí řízky s jarní cibulkou – telecí maso jsem neměla již několik let, ráda bych ochutnala, musí to být delikatesa :-)))

    j
    jarka0193

    Zkusím v neděli k obědu, vypadá to dobře.

    j
    jarka0193

    Zkusím v neděli k obědu, vypadá to dobře.

    b
    barbkonk

    moc nemám ráda hovězí,ale v téhle podobě mi fakt chutnalo,děkuji za tip

    e
    evik56

    Telecí řízky,plněné jarní cibulkou,jednomu se sbíhají sliny.

    x
    xxkouckaxx

    myslím , že ta cibulka dá masu skvělou chuť a o vůni ani nemluvě !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist