Telecí řízky s jarní cibulkou
Maso tence rozklepeme a ochutíme mletým pepřem a solí. Vejce rozšleháme s olejem a mlékem. Jarní cibulky očistíme a z každé odkrojíme asi 5 cm dlouhý dílek s hlavičkou. Zbytek natě nakrájíme na kroužky, které použijeme na ozdobu. Na každý telecí plátek položíme napříč 2 cibulky,...
telecí řízky mám chutnají i bez jarní cibulky
Tak tohle jídlo mi teda nic moc neříká, je to fuj:(
Skvělý recept, ale u nás jsem už dlouho telecí maso neviděla.
už podruhé mně tento recept dostal – bude to bašta !
řízky to je velmi lákavé. CHutné a dobré jídlo to si pochutnáme
telecí maso na jarní cibulce mlůže být velmi dobré a chutné
Telecí řízky s jarní cibulkou – telecí maso jsem neměla již několik let, ráda bych ochutnala, musí to být delikatesa :-)))
Zkusím v neděli k obědu, vypadá to dobře.
Zkusím v neděli k obědu, vypadá to dobře.
moc nemám ráda hovězí,ale v téhle podobě mi fakt chutnalo,děkuji za tip
Telecí řízky,plněné jarní cibulkou,jednomu se sbíhají sliny.
myslím , že ta cibulka dá masu skvělou chuť a o vůni ani nemluvě !