Skopová pečeně na másle a česneku

Suroviny

skopové maso (hřbet nebo kýta)
1 kg
máslo nebo olej
120 g
česnek
4 stroužky
hladká mouka
20 g
petrželka
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso potřete česnekem utřeným se solí, vložte na rozpálený tuk a po všech stranách opečte. Pak je podlijte, dejte do trouby a upečte dočervena (nezapomeňte podlévat).

Maso pak vyjměte, vypečenou šťávu zaprašte moukou, zřeďte vodou nebo vývarem, rozšlehejte a povařte. Omáčku na maso přeceďte přes cedník. Porce ozdobte nasekanou petrželkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2012 11:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist