Skopová pečeně na másle a česneku
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso potřete česnekem utřeným se solí, vložte na rozpálený tuk a po všech stranách opečte. Pak je podlijte, dejte do trouby a upečte dočervena (nezapomeňte podlévat). Maso pak vyjměte, vypečenou šťávu zaprašte moukou, zřeďte vodou...
Mně skopové nechutná, nedělám ho. Ale byl by to dobrý recept i z vepřového.
Nic pro nás nám skopové nechutná, má takovou slpecifickou vůni, kterou nemusíme.
No mňam tak tento recept mě zaujal je opravdu moc moc chutný.
skopové jsem ještě nejedla,ale chystám se
Skopová pečeně na másle a česneku – skopové jsem jedla jenom v Řecku
Skopové jsem nejedla snad nikdy. Aspoň o tom nevím.