Skopová pečeně na másle a česneku

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso potřete česnekem utřeným se solí, vložte na rozpálený tuk a po všech stranách opečte. Pak je podlijte, dejte do trouby a upečte dočervena (nezapomeňte podlévat). Maso pak vyjměte, vypečenou šťávu zaprašte moukou, zřeďte vodou...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Mně skopové nechutná, nedělám ho. Ale byl by to dobrý recept i z vepřového.

    l
    ladouch

    Nic pro nás nám skopové nechutná, má takovou slpecifickou vůni, kterou nemusíme.

    k
    krockovapavla

    No mňam tak tento recept mě zaujal je opravdu moc moc chutný.

    l
    lucik21

    skopové jsem ještě nejedla,ale chystám se

    x
    xxkouckaxx

    Skopová pečeně na másle a česneku – skopové jsem jedla jenom v Řecku

    b
    Bobina1

    Skopové jsem nejedla snad nikdy. Aspoň o tom nevím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist