Karbanátky z telecí plece s petrželkou

Suroviny

mleté telecí plece

800 g

mléka

200 ml

vajec

2 ks

housky

1 ks

sůl, pepř

dle chuti

nasekaná petrželka

dle chuti

strouhanka

dle potřeby

olej na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Housku nakrájíme na plátky a zalijeme ji ohřátým mlékem, necháme chvíli nasáknout, pak mléko vymačkáme. V míse promícháme mleté telecí maso s vymačkanou houskou, vejci, solí, pepřem a nasekanou petrželkou, přidáme také trochu strouhanky. Z masové hmoty vytvarujeme jednotlivé karbanátky, ty pozvolna smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2016 9:57| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist