Pečené maso s křenovou omáčkou

pecene-uzene-maso-s-krenovou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

Vepřové uzené maso (krkovice nebo kýta)
500 g
cibule
3 ks
naložený křen
1 sklenička
smetana ke šlehání
1 ks
olej nebo sádlo
na smažení
petrželová nať
na ozdobu
pečené brambory
příloha

Postup přípravy:

Cibuli nakrájejte na středně silná kolečka a osmahněte je na pánvi s rozpáleným tukem. Maso nakrájejte na plátky, přidejte ho k cibuli a rychle orestujte. Maso s cibulí přendejte do pekáčku. Smetanu smíchejte s křenem a směsí přelijte maso v pekáčku. Pekáček vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pokrm zapečte, dokud povrch nezezlátne. Podávejte s pečenými brambory a přizdobte zelenou petrželkou.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.1.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist