Pečené maso s křenovou omáčkou

pecene-uzene-maso-s-krenovou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

Vepřové uzené maso (krkovice nebo kýta)
500 g
cibule
3 ks
naložený křen
1 sklenička
smetana ke šlehání
1 ks
olej nebo sádlo
na smažení
petrželová nať
na ozdobu
pečené brambory
příloha

Postup přípravy:

Cibuli nakrájejte na středně silná kolečka a osmahněte je na pánvi s rozpáleným tukem. Maso nakrájejte na plátky, přidejte ho k cibuli a rychle orestujte. Maso s cibulí přendejte do pekáčku. Smetanu smíchejte s křenem a směsí přelijte maso v pekáčku. Pekáček vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pokrm zapečte, dokud povrch nezezlátne. Podávejte s pečenými brambory a přizdobte zelenou petrželkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.2.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist