Květák po čínsku

Suroviny

vepřová kýta
300-400 g
sójová omáčka
2 PL
česnek
1 stroužek
mletý zázvor
škrobová moučka
1 ČL
menší květák
1 ks
olej
3 PL
vývar z masa (masox)
2,5 dcl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sojovou omáčku, rozetřený česnek, trochu mletého zázvoru, posypeme škrobovou moučkou, přiklopíme a necháme asi 1 hodinu v chladnu odležet. Mezitím si očistíme květák a rozebereme jej na růžičky. Na pánvi rozehřejeme olej, maso v něm po částech opečeme a ihned vyjmeme. Do pánve vložíme růžičky květáku a rovněž je opečeme. Potom ke květáku přidáme opečené maso, podlijeme vývarem a podusíme do změknutí.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist