Růžový květák s řepou a slaninou

Suroviny

květák
1 ks
červená řepa
2 ks
máslo
cibule
1 ks
vejce
4 ks
slanina
10 dkg
sůl
pepř
muškát
1 špetka

Postup přípravy:



doba vaření: 20 min.

1 květák
2 červené řepy
máslo
1 cibule
4 vejce
10 dkg slaniny
sůl, pepř, špetka muškátu

Červené řepy uvaříme doměkka. Vyškvaříme slaninu, přidáme lžíci másla
a poté na ni osmažíme pokrájenou cibuli a přidáme uvařený „rozšťouchaný“ květák, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme dokud se nám vejce nesrazí. Vařenou červenou řepu nakrájíme na drobné kostičky
a vmícháme do květákové směsky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 4:41| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist