Růžový květák s řepou a slaninou

Suroviny

květák
1 ks
červená řepa
2 ks
máslo
cibule
1 ks
vejce
4 ks
slanina
10 dkg
sůl
pepř
muškát
1 špetka

Postup přípravy:



doba vaření: 20 min.

1 květák
2 červené řepy
máslo
1 cibule
4 vejce
10 dkg slaniny
sůl, pepř, špetka muškátu

Červené řepy uvaříme doměkka. Vyškvaříme slaninu, přidáme lžíci másla
a poté na ni osmažíme pokrájenou cibuli a přidáme uvařený „rozšťouchaný“ květák, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme dokud se nám vejce nesrazí. Vařenou červenou řepu nakrájíme na drobné kostičky
a vmícháme do květákové směsky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 4:41| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist